Winkelwagen
Handcrèmes en bodylotions

Handcrèmes en bodylotions

HANDCRÈME KOPEN

 

Lees verder
BODY SPA - Rejuvenating Body Lotion

Ultra-hydraterende bodylotion met hoog gehalte glycolzuur, antioxidanten en peptiden om de huid te exfoliëren en te verjongen. 

€ 43,50
VITAL C - Hydrating Hand And Body Lotion

Deze krachtige formule laat de huid weer stralen en helpt zichtbare tekenen van veroudering te verminderen

€ 45,00
BODY SPA - CELL.U.LIFT Firming Body Crème

Revolutionaire verstevigende bodycrème ontwikkelt om huidverslapping op cellulair niveau tegen te gaan

€ 89,00
BODY SPA - Face And Body Bronzer Crème

Crème voor gezicht en lichaam zorgt voor een natuurlijk gekleurde teint met een subtiel gouden gloed

€ 43,50
BODY SPA - Exfoliating Body Scrub

Een dubbel exfoliërend formule met verfijnde korrels voor het zeer fijn polijsten van de huid. 

€ 34,00
BODY SPA - Trial Kit

De ideale set ter bevordering van een gezonde en mooie stralende huid

€ 16,00
ILUMA - Brightening Body Lotion

Bodylotion die de huidteint spectaculair verbetert en de huid optimaal hydrateert.

€ 67,00

Ben je op zoek naar de juiste handcrème en wil je wat meer informatie voor je deze gaat kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De beste handcrème voor jou is afhankelijk van wat je ermee wil bereiken. Wil je de huid hydrateren, voeden of huidveroudering tegengaan? Naar welke handverzorging jij ook op zoek bent, wij hebben de juiste handcrème voor jou.

Handverzorging voor een zachte huid 

Een zachte huid is iets wat iedereen graag wil. Wat extra handverzorging is daarom niet ongewenst, helemaal wanneer we in een koude periode zitten. Het is vooral belangrijk dat je handverzorging en/of lichaamsverzorging kiest die hydrateert. Door te voorkomen dat je handen droog aanvoelen heb je minder kans op scheurtjes of een huid die hard aanvoelt. Onze handverzorging is er altijd op gericht om in de eerste plaats te hydrateren, met aanvullende verzorging per product.

Huidverbeterende bodylotions

Onze bodylotions gaan net een stapje verder dan alleen hydrateren en het creëren van een zachte huid. Onze bodylotions bewerkstelligen huidverbetering door de huid te verstevigen, cellulitis te verminderen, de huid te egaliseren of te doen stralen. Ideaal voor wanneer je een bodylotion zoekt die net dat stapje verder gaat en kiest voor optimale lichaamsverzorging. 

Lichaamsverzorging voor de gevoelige huid

Heb je een gevoelige huid en kan je daardoor niet tegen alle bodylotions en lichaamsverzorging? Geen zorgen! Wij hebben een breed assortiment aan lichaamsverzorging die mild is en zeer geschikt is voor de gevoelige huid. De gehele BODY SPA-lijn bestaat uit lichaamsverzorging die een goede combinatie met een gevoelige huid.