Winkelwagen
Hand Lichaamsverzorging

Hand Lichaamsverzorging

HAND EN LICHAAMSVERZORGING

Lees verder
BODY SPA - Face And Body Bronzer Crème

Crème voor gezicht en lichaam zorgt voor een natuurlijk gekleurde teint met een subtiel gouden gloed

€ 43,50
ILUMA - Intense Brightening Body Lotion

Bodylotion die de huidteint spectaculair verbeterd en de huid optimaal hydrateert.

€ 65,00
VITAL C - Hydrating Hand And Body Lotion

Deze krachtige formule laat de huid weer stralen en helpt zichtbare tekenen van veroudering te verminderen

€ 45,00

Versteviging de huid met bodylotion

Lichaamsverzorging van IMAGE Skincare
IMAGE Skincare staat voor het verzorgen en verbeteren van de huidconditie. De huid van de handen en andere lichaamsdelen worden vaak vergeten of er wordt onvoldoende aandacht aan besteedt. IMAGE Skincare heeft speciaal voor het lichaam producten ontwikkeld die zich in grote verpakkingen bevinden voor langdurig gebruik. Zo kun je eenvoudig de hydratatie verbeteren van de scheenbenen of de billen en bovenbenen verstevigen en liften met de BODY SPA-lijn van IMAGE Skincare. Naast een hydraterend, verstevigend of liftend effect krijg je er ook nog eens zijdezachte huid van. Het is werkelijk een ware beleving om de huid te behandelen met de bodylotion, body-scrubs en body bronzer (zelfbruiner), Het geeft namelijk direct zichtbaar resultaat.

Huidverbetering
De BODY SPA lichaamsverzorging verstevigd beginnende huidverslapping, vermindert cellulite en zorgt voor extra doorbloeding. Daarom zijn deze producten ideaal te combineren met verschillende bindweefselmassages, lichaamsbehandelingen en zelfs LPG-behandelingen. De BODY SPA lichaamsverzorging is geschikt voor ieder huidtype en iedere leeftijd.

Gevoelige huid
De handen komen vaak als eerste in contact met schadelijke stoffen, waardoor eczeem of extreme droogheid kan optreden. Door gebruik te maken van de VITAL C hand- & bodylotion voorkom je droge, gevoelige en pijnlijke huidaandoeningen aan de handen.

Handcrème

IMAGE Skincare heeft ook een speciaal ontwikkelde hand- en bodylotion van de VITAL C-lijn. Deze volle hand- en bodylotion maakt de huid zacht en soepel, vermindert kloven en plakt niet waardoor je direct de dagelijkse bezigheden weer kan oppakken. Jouw handen blijven op deze manier het visitekaartje voor een eerste ontmoeting!