Winkelwagen
Gezichtsreinigers

Gezichtsreinigers

Cleansers voor het gezicht kopen

Lees verder
AGELESS - Total Facial Cleanser

Cleanser die de huid intensief reinigt en hydrateert

€ 37,50
ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Powder

Deze ultrazachte exfoliant verwijdert afvalstoffen en talg uit poriën en zorgt voor langdurige hydratatie van de huid. Er is directe egalisatie van de huid zichtbaar voor een stralende huid gedurende de gehele dag.

€ 42,50
IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser

Met deze intensieve cleanser kun je de huid dagelijks op een milde manier reinigen. Ook geschikt om make-up mee te verwijderen.

€ 42,50
CLEAR CELL - Clarifying Gel Cleanser

De gel cleanser zorgt voor een zachte, gladde en glansvrije huid

€ 35,50
ORMEDIC - Balancing Gel Polisher

Jouw boost voor een mooie glow met deze 3-in-1 gel polisher.

€ 49,00
VITAL C - Hydrating Facial Cleanser

Onze bestselling VITAL C - Hydrating Facial Cleanser is vernieuwd! Deze romige, hydraterende cleanser is ontwikkeld volgens de Clean Clinical standaarden en ideaal om de huid dagelijks op een milde manier te reinigen. Ook geschikt om make-up mee te verwijderen. 

€ 37,50
ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser

Deze milde cleanser reinigt je huid op effectieve wijze en laat hem ongekend stralen! 

€ 39,00
THE MAX - Facial Cleanser

Zachte cleanser voor een goede balans van de huid en optimale pH‐waarde 

€ 37,50
ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser

Onze meest geliefde gel-cleanser, nu met verbeterde formule!

€ 37,50

Gezichtsreinigers voor jouw huid

De gezichtsreiniger
Een gezichtsreiniger, ook wel cleanser genoemd, is de eerste stap in jouw dagelijkse skincare routine. Door dagelijks te reinigen verwijder je vuil, talg en dode huidcellen en zorg je ervoor dat skincare die je erna opsmeert beter wordt opgenomen. Een goede gezichtsreiniger zorgt ervoor dat deze onzuiverheden verwijderd worden en jij achterblijft met een schoon gezicht. 

Intensieve of milde gezichtsreinigers
Of je nu een gevoelige, droge, vette of gecombineerde huid hebt: wij hebben de beste gezichtsreinigers voor jou! Van milde gezichtsreinigers, tot gezichtsreinigers met zuren, voor ieder huidtype is er de juiste variant. De cleansers van IMAGE Skincare bevatten ingrediënten die de huid grondig reinigen.

Double Cleanse
Wij adviseren om zowel 's ochtends als 's avonds een double cleanse te doen, dit betekent het twee keer reinigen na elkaar. Voor de meest effectieve werking combineer je ‘s avonds een cleanser zonder zuren met een cleanser mét zuren. Zuren zorgen voor een net iets effectievere reiniging en verwijderen dode huidcellen. Een belangrijke stap voor de perfecte glow! Heb je echter een gevoelige huid dan adviseren wij om een milde gezichtsreiniger te gebruiken en een double cleanse te doen zonder zuren.

Hoe kies je de beste gezichtsreiniger?

Professioneel huidadvies
Benieuwd naar welke gezichtsreiniger het beste past bij jouw huid? Vul dan het Skin Passport en bekijk welke cleansers geschikt zijn op basis van jouw huidtype. Voor persoonlijk advies over de cleansers en het juiste gebruik, adviseren wij om contact op te nemen met één van de huidprofessionals van IMAGE Skincare Benelux.