Winkelwagen
Gezichtsreinigers

Gezichtsreinigers

Cleansers voor het gezicht kopen

Lees verder
IMAGE MD - Skincare System

Correctie, preventie en onderhoud van de huid samengevoegd in één eenvoudig te gebruiken kit.

€ 241,50
VITAL C - Hydrating Facial Cleanser

Onze bestselling VITAL C - Hydrating Facial Cleanser is vernieuwd! Deze romige, hydraterende cleanser is ontwikkeld volgens de Clean Clinical standaarden en ideaal om de huid dagelijks op een milde manier te reinigen. Ook geschikt om make-up mee te verwijderen. 

€ 39,50
CLEAR CELL - Clarifying Salicylic Gel Cleanser

De gel-cleanser zorgt voor een zachte, gladde en glansvrije huid.

€ 37,50
ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser

Onze meest geliefde gel-cleanser, nu met verbeterde formule!

€ 39,50
THE MAX - Facial Cleanser

Zachte cleanser voor een optimale pH‐waarde en celvernieuwende werking. Ideaal voor om huidveroudering tegen te gaan!

€ 39,50
AGELESS - Total Facial Cleanser

Deze cleanser op basis van zuren reinigt en hydrateert de huid intensief.

€ 39,50
IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser

Met deze intensieve cleanser kun je de huid dagelijks op een milde manier reinigen. Ook geschikt om make-up mee te verwijderen.

€ 44,50

Gezichtsreinigers voor jouw huid

De gezichtsreiniger
Een gezichtsreiniger, ook wel cleanser genoemd, is de eerste stap in jouw dagelijkse skincare routine. Door dagelijks te reinigen verwijder je vuil, talg en dode huidcellen en zorg je ervoor dat skincare die je erna opsmeert beter wordt opgenomen. Een goede gezichtsreiniger zorgt ervoor dat deze onzuiverheden verwijderd worden en jij achterblijft met een schoon gezicht. 

Intensieve of milde gezichtsreinigers
Of je nu een gevoelige, droge, vette of gecombineerde huid hebt: wij hebben de beste gezichtsreinigers voor jou! Van milde gezichtsreinigers, tot gezichtsreinigers met zuren, voor ieder huidtype is er de juiste variant. De cleansers van IMAGE Skincare bevatten ingrediënten die de huid grondig reinigen.

Double Cleanse
Wij adviseren om zowel 's ochtends als 's avonds een double cleanse te doen, dit betekent het twee keer reinigen na elkaar. Voor de meest effectieve werking combineer je ‘s avonds een cleanser zonder zuren met een cleanser mét zuren. Zuren zorgen voor een net iets effectievere reiniging en verwijderen dode huidcellen. Een belangrijke stap voor de perfecte glow! Heb je echter een gevoelige huid dan adviseren wij om een milde gezichtsreiniger te gebruiken en een double cleanse te doen zonder zuren.

Hoe kies je de beste gezichtsreiniger?

Professioneel huidadvies
Benieuwd naar welke gezichtsreiniger het beste past bij jouw huid? Vul dan het Skin Passport en bekijk welke cleansers geschikt zijn op basis van jouw huidtype. Voor persoonlijk advies over de cleansers en het juiste gebruik, adviseren wij om contact op te nemen met één van de huidprofessionals van IMAGE Skincare Benelux.