Gezichtsmaskers

Gezichtsmaskers

Gezichtsmaskers kopen

Lees verder
Filteren

Huidige filters

  • Prijs € 70,00 - € 79,99

I MASK - Firming Transformation Mask

Gun jezelf niet alleen een stralende, maar ook stevigere huid met het  I MASK - Firming Transformation Mask.

€ 76,00

Gezichtsmaskers voor jouw huid

IMAGE Skincare heeft een groot aanbod aan gezichtsmaskers. Of je nu zoekt naar een natuurlijk, vochtinbrengend, kalmerend of hydraterend masker voor het gezicht: je vindt het bij ons! Twijfel je over welk gezichtsmasker je wil kopen of bij jouw huid past? Neem dan even contact met ons op voor persoonlijk huidadvies. De gezichtsmaskers kunnen worden gecombineerd met ieder ander product van IMAGE Skincare, zodat je snel en optimaal kunt genieten van zichtbare huidverbetering.

Hoe kies je het beste masker voor jouw gezicht?

Iedere huid is anders en daarom is het goed om te bekijken welk gezichtsmasker past bij jouw huidtype. Door eerst je doel vast te stellen kom je een stapje in de goede richting. Wil je hydrateren, kalmeren, of een masker dat helpt tegen huidveroudering? Voor ieder huidprobleem en/of huidwens is er een passend gezichtsmasker. 

 

Maskers tegen mee-eters

Wie last heeft van mee-eters wil er graag zo snel mogelijk vanaf. Dat kan gemakkelijk met een zuiverend gezichtsmasker dat zich specifiek richt op het verminderen van mee-eters door de poriën te zuiveren. Het I MASK – Purifying Probiotic Mask of AGELESS – Total Resurfacing Masque zijn daar voorbeelden van. Ontdek al onze gezichtsmaskers om mee-eters snel te verminderen.

Vochtinbrengende maskers

Kan je huid wel een hydratatieboost gebruiken? Dan is een vochtinbrengend of hydraterend gezichtsmasker een uitkomst. Hierdoor wordt het vochtgehalte van je huid in balans gebracht en voorkom je een droge huid. Ontdek op deze pagina al onze hydraterende maskers voor het gezicht.

Natuurlijke maskers

Op zoek naar een mild, natuurlijk masker voor het gezicht? Dan zit je hier goed. ORMEDIC is onze meest milde lijn en heeft een natuurlijk gezichtsmasker om je huid te voeden en kalmeren. Echter blijft het daar niet bij. Scroll even verder en ontdek al onze natuurlijke maskers die de huid op een milde manier verzorgen.