Winkelwagen
Exfoliate / Scrubs

Exfoliate / Scrubs

Exfoliant Kopen

Lees verder
Ultimate Peel Treatment - The Home Edition

Word een skincare pro in 5 stappen! Komt het even niet uit om naar een IMAGE Skincare Professional te gaan voor een behandeling? Geen zorgen! Met deze Ultimate Peel Set hoef jij de deur niet uit voor een stralende huid. Door het bijgevoegde stappenplan word jij een echte skincare pro en kun je gewoon vanuit je badkamer je huid een mini peel geven!

€ 87,00
IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser

Met deze intensieve cleanser kun je de huid dagelijks op een milde manier reinigen. Ook geschikt om make-up mee te verwijderen.

€ 40,50
ILUMA - Intense Brightening Cleanser

Met deze gel-to-milk cleanser kun je de huid dagelijks op een milde manier reinigen. Ook geschikt om make-up mee te verwijderen.

€ 34,00
The MAX - Stem Cell Facial Cleanser

Zachte cleanser voor een goede balans van de huid en optimale pH‐waarde 

€ 35,00
ORMEDIC - Balancing Gel Polisher

Jouw boost voor een mooie glow met deze 3-in-1 gel polisher.

€ 48,00
CLEAR CELL - Clarifying Gel Cleanser

De gel cleanser zorgt voor een zachte, gladde en glansvrije huid

€ 34,00
VITAL C - Hydrating Facial Cleanser

Onze bestselling VITAL C - Hydrating Facial Cleanser is vernieuwd! Deze romige, hydraterende cleanser is ontwikkeld volgens de Clean Clinical standaarden en ideaal om de huid dagelijks op een milde manier te reinigen. Ook geschikt om make-up mee te verwijderen. 

€ 35,00
AGELESS - Total Facial Cleanser

Cleanser die de huid intensief reinigt en hydrateert

€ 35,00

(Chemische) Peeling

De Exfoliant
Onze huid is continu bezig met celdeling en verliest hierdoor gedurende de dag veel dode huidcellen. Dit hebben wij zelf niet door, maar als dit niet gebeurt kan de huid grauw van kleur worden, verouderingsverschijnselen laten zien of juist acne ontwikkelen. Door de huid te helpen met het natuurlijk verwijderen van de dode huidcellen, oftewel exfoliëren, blijft de huid er langer jong, stralend en gezond uitzien. Rimpels worden minder zichtbaar, acne wordt voorkomen of verbeterd en de huid is mooi geëgaliseerd.

BHA / Salicylzuur Exfoliators

De producten van IMAGE Skincare exfoliëren de huid door middel van hoge percentages glycolzuren of salicylzuren, die zich bevinden in de AGELESS- of CLEAR CELL-lijn. Glycolzuren en salicylzuren zijn natuurlijke en exfoliërende ingrediënten die de dode huidcellen op een subtiele manier verwijderen en zorgen voor:

  • Een stralende huid.
  • Verminderen van verstopte poriën
  • Verminderen en voorkomen van acne
  • Verminderen van rimpels en fijne lijntjes

De verschillende exfolianten van IMAGE Skincare zijn op basis van natuurlijke zuren en bevatten geen grof exfoliërende bestanddelen, zodat deze producten ook zeer geschikt zijn voor de gevoelige huid of een huid in disbalans.

Het exfoliëren van de huid is te vergelijken met een oppervlakkige peeling van de huid. Laat jezelf altijd goed adviseren over het juiste gebruik van de verschillende exfolianten door de huidprofessionals van IMAGE Skincare.