Winkelwagen
Dagcrèmes

Dagcrèmes

Dagcrème kopen

Lees verder
Filteren

Huidige filters

  • Prijs € 0,00 - € 99,99
  • Producttype UV-Bescherming
  • Productlijn PREVENTION+

PREVENTION+ Clear Solar Gel SPF 30

Een transparante watervrije gel voor alle huidtypen die een breedspectrum uv-bescherming biedt op basis van SPF 30 zonder een witte waas achter te laten.

€ 56,00
PREVENTION+ Daily Perfecting Primer SPF 50

Laat je niet misleiden door de naam. Met dit product heb je zowel een primer, maar ook een voedende, hydraterende moisturizer, egaliserende foundation én zonbescherming met SPF 50 in handen. 

€ 57,50
PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50

Een hydraterende en voedende dagcrème beschermt de huid met SPF 50. Biedt bescherming tegen uv-stralen én blauw licht. 

€ 55,00
PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30

Deze dagcrème biedt zowel bescherming tegen uva- en uvb-filters, blauw licht én geeft de huid een teint en egale dekking. 

€ 55,00
PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 30

Deze dagcrème met SPF zorgt voor een mooi, gematteerde look. Een ideale dagcrème voor de vettige (acne)huid. 

€ 55,00
PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30

Deze hydraterende dagcrème biedt (HEV) bescherming en is ontwikkeld met 100% minerale uv-filters. 

€ 55,00

HET BELANG VAN EEN GOEDE DAGCRÈME 

Het kopen van de juiste dagcrème met SPF is één van de belangrijkste stappen in je skincare routine. Terwijl je huid zichzelf ’s nachts kan herstellen, helpt een goede dagcrème om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De beste dagcrème bevat dan ook ten minste SPF 30, dit voorkomt pigmentschade, DNA-schade en uitdroging van de huid. De huid blijft hierdoor langer jong, vitaler en heeft een gezondere uitstraling. Ook voorkomt het verschillende ziekten of aandoeningen van de huid.  

HOE KIES JE DE BESTE DAGCRÈME? 

Sta je op het punt om een nieuwe dagcrème te kopen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Kijk dan even rond op de overzichtspagina, raadpleeg jouw favoriete IMAGE Skincare Professional óf vul het online Skin Passport in voor online huidadvies. Zorg ervoor dat je altijd kiest voor een dagcrème met SPF. 

Dagcrèmes met SPF 

Wist je dat je de huid het beste het hele jaar door kun beschermen tegen UV-straling met een dagcrème met SPF? Dus ook in de winter of wanneer het bewolkt is. Alle dagcrèmes van IMAGE Skincare bevatten een SPF. Dat is wel zo fijn, zo weet je zeker dat je altijd goed beschermd de deur uit gaat! De naam van onze productlijn met dagcrèmes is niet voor niets PREVENTION+.  

Hydraterende dagcrèmes

Naast beschermen met een SPF, vinden we dat een goede dagcrème de huid ook moet hydrateren. Daarom raden we je aan altijd voor een hydraterende dagcrème met SPF te kiezen. Je kiest de beste dagcrème op basis van je huidtype: 

  • PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32: deze dagcrème is uitermate geschikt voor de gecombineerde of vette acne huid én voor mannen door het matterende effect. 
  • PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30: deze hydraterende dagcrème bevat een subtiele kleur, waardoor je een mooie egale teint krijgt zonder dat je nog make-up hoeft te gebruiken. 
  • PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50: deze dagcrème zorgt voor ultieme hydratatie, daarnaast bevat het met SPF 50 de hoogste bescherming.  

Twijfel je na het lezen van deze informatie nog welke dagcrème je het beste kunt kopen? Voor persoonlijk advies raden we je aan bij een IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt langs te gaan. Aan de hand van een intake kunnen zij je adviseren over de verschillende serums die het beste bij jouw huid passen, een skincare routine samenstellen en eventueel zelfs een behandelplan maken.