Dagcrèmes

Dagcrèmes

Dagcrème kopen

Lees verder
Filteren

Huidige filters

  • Prijs € 200,00 - € 299,99

Geen producten gevonden voor deze selectie.

HET BELANG VAN EEN GOEDE DAGCRÈME 

Het kopen van de juiste dagcrème met SPF is één van de belangrijkste stappen in je skincare routine. Terwijl je huid zichzelf ’s nachts kan herstellen, helpt een goede dagcrème om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De beste dagcrème bevat dan ook ten minste SPF 30, dit voorkomt pigmentschade, DNA-schade en uitdroging van de huid. De huid blijft hierdoor langer jong, vitaler en heeft een gezondere uitstraling. Ook voorkomt het verschillende ziekten of aandoeningen van de huid.  

HOE KIES JE DE BESTE DAGCRÈME? 

Sta je op het punt om een nieuwe dagcrème te kopen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Kijk dan even rond op de overzichtspagina, raadpleeg jouw favoriete IMAGE Skincare Professional óf vul het online Skin Passport in voor online huidadvies. Zorg ervoor dat je altijd kiest voor een dagcrème met SPF. 

Dagcrèmes met SPF 

Wist je dat je de huid het beste het hele jaar door kun beschermen tegen UV-straling met een dagcrème met SPF? Dus ook in de winter of wanneer het bewolkt is. Alle dagcrèmes van IMAGE Skincare bevatten een SPF. Dat is wel zo fijn, zo weet je zeker dat je altijd goed beschermd de deur uit gaat! De naam van onze productlijn met dagcrèmes is niet voor niets PREVENTION+.  

Hydraterende dagcrèmes

Naast beschermen met een SPF, vinden we dat een goede dagcrème de huid ook moet hydrateren. Daarom raden we je aan altijd voor een hydraterende dagcrème met SPF te kiezen. Je kiest de beste dagcrème op basis van je huidtype: 

  • PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32: deze dagcrème is uitermate geschikt voor de gecombineerde of vette acne huid én voor mannen door het matterende effect. 
  • PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30: deze hydraterende dagcrème bevat een subtiele kleur, waardoor je een mooie egale teint krijgt zonder dat je nog make-up hoeft te gebruiken. 
  • PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50: deze dagcrème zorgt voor ultieme hydratatie, daarnaast bevat het met SPF 50 de hoogste bescherming.  

Twijfel je na het lezen van deze informatie nog welke dagcrème je het beste kunt kopen? Voor persoonlijk advies raden we je aan bij een IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt langs te gaan. Aan de hand van een intake kunnen zij je adviseren over de verschillende serums die het beste bij jouw huid passen, een skincare routine samenstellen en eventueel zelfs een behandelplan maken.