Winkelwagen
Dagcreme

Dagcreme

Dagcrème kopen

Lees verder
PREVENTION+ - Trial Kit

PREVENTION+ Trial Kit.

€ 16,00
IMAGE MD - Skincare System

Correctie, preventie en onderhoud van de huid samengevoegd in één eenvoudig te gebruiken kit.

€ 227,00
IMAGE MD - Restoring Daily Defense Moisturizer SPF 50

Bescherm je huid dagelijks tegen de schadelijke effecten van UV-straling en help het verouderingsproces vertragen met deze hoogwaardige dagcrème met SPF50.

€ 54,00
PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50

Deze moisturizer met UVA/UVB-filters bevat een SPF50 voor de ultieme zonbescherming.

€ 49,00
PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30+

VERNIEUWD! Nu met blauw licht (HEV) bescherming. Daarnaast bevat deze dagcrème UVA/UVB-filters en een licht kleurtje. Hierdoor wordt de teint mooi geëgaliseerd, ook zonder make-up.

€ 49,00
PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32

Deze moisturizer met UVA/UVB-filters bevat de microsponge-technologie. Hierdoor wordt talg geabsorbeerd en krijgt de huid een matte finish.

€ 49,00

Hoe kies je de beste dagcrème?

Bij het kiezen van jouw beste dagcrème komen een aantal belangrijke aspecten kijken. Een dagcrème moet de huid beschermen tegen alle schadelijke invloeden waar de huid overdag aan wordt blootgesteld of waarmee de huid in contact komt. De beste dagcrème bevat een hoge SPF-factor, namelijk minimaal een SPF 30. Dit voorkomt pigmentschade, DNA-schade en uitdroging van de huid. De huid blijft hierdoor langer jong, vitaler en heeft een gezondere uitstraling. Ook voorkomt het verschillende ziekten of aandoeningen van de huid. Om de juiste dagcrème te kiezen, is het dus belangrijk om te weten wat de functie is van een dagcrème. Naast de functie van een dagcrème, is comfort ook niet geheel onbelangrijk. Er bestaan dagcrèmes met een volle structuur en dagcrèmes met een lichte en dunne structuur. Zo is er voor ieder huidtype een perfecte dagcrème.

Huidbescherming
Een dagcrème heeft de verantwoordelijkheid om de huid te beschermen. De PREVENTION van IMAGE Skincare zegt het al. PREVENT, oftewel voorkomen van huidproblemen. Deze dagcrème is er in verschillende varianten, namelijk:

  • PREVENTION daily hydrating moisturizer SPF 30
  • PREVENTION daily matte moisturizer oil-free SPF 32
  • PREVENTION daily tinted moisturizer oil-free SPF 30
  • PREVENTION daily ultimate protection moisturizer SPF 50

Welke dagcrème het beste bij jou past is afhankelijk van een aantal persoonlijke voorkeuren. De huidprofessionals van IMAGE Skincare kunnen je persoonlijk advies geven en helpen bij het kiezen van jouw beste dagcrème.