Winkelwagen

Hulp nodig bij het bestellen? Zo kies je in 3 stappen de juiste producten!

Welkom bij onze IMAGE Skincare familie! Sta je op het punt om voor de eerste keer te bestellen, maar twijfel je over welke producten juist zijn voor jou? Wij helpen je graag verder! Wat voor problemen of doelen je ook hebt met je huid, huidverbetering is voor iedereen mogelijk. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste verzorgingsproducten en/of behandelingen en de motivatie om je huid iedere dag te verzorgen.

HULP BIJ BESTELLEN

Laten we eerst eens bij het begin beginnen: Your Daily Skin Routine. Binnen IMAGE Skincare is dit de holy grail (of eigenlijk gewoon een handige tool) waarmee je in één oogopslag ziet uit welke drie stappen je dagelijkse skincare routine bestaat. Je begint met het reinigen van de huid, daarna breng je een serum aan en dit sluit je overdag af met een dagcrème met SPF en ‘s avonds met een nachtcrème. Mocht je de huid nog een extra boost willen geven, of een specifiek onderdeel willen verzorgen kun je altijd nog een optimizer bestellen. Bijvoorbeeld een masker, oogcrème of een hoogwaardige foundation om oneffenheden te verbergen. 
Stap 1: Reinigen
Wist je dat dagelijks reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Door je huid te reinigen voorkom je dat vuil zich opstapelt en gaat nestelen in je huid. Daarnaast worden werkstoffen (van je dagcrème en serum bijvoorbeeld) op een gereinigde huid beter opgenomen. Bij IMAGE Skincare hebben we 7 verschillende cleansers in ons assortiment.

Onze top 2 cleansers om te bestellen:

       
   


Stap 2: Serum 

Met een serum kun je je huid net dat beetje extra geven dat het nodig heeft. Wat belangrijk is bij het kiezen van een serum, is het gewenste effect. Heb je bijvoorbeeld standaard roodheden? Of last van een droog en trekkerig gevoel? Dan kun je dit heel goed verzorgen met een passend serum. Als je hier klikt vind je al onze serums op een rijtje.

Onze top 2 serums om te bestellen: 

       
   

 

Stap 3 overdag: Dagcrème
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: het is ontzettend belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen de zon en de schadelijke effecten van UV-straling. Al onze dagcrèmes bevatten dan ook minstens een SPF 30, zodat je altijd zonder zorgen de deur uit kunt! In deze blog lees je precies welke PREVENTION+ er bij jouw huidtype past. We hebben een variant voor ieder huidtype!

Onze top 2 dagcrèmes om te bestellen:

       
   


Stap 3 's avonds: Nachtcrème
Wist je dat je huid ‘s nachts het hardst werkt om zich te herstellen en vernieuwen? Dit is dan ook het perfecte moment om je huid te geven wat het nodig heeft en om huidverbetering te bewerkstelligen. Bepaal voor jezelf wat het belangrijkste doel is dat je op dit moment wilt behalen op het gebied van huidverbetering en kies op basis daarvan je favoriet. Denk hier bijvoorbeeld aan hydratatie, huidveroudering of gewoon een doffe huid laten stralen. Een kijkje in onze nachtcrèmes? Klik hier! 

Onze top 2 nachtcrèmes om te bestellen:

   

 

Mix & Match

Al onze lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheidpigmentatie, acne). Om deze reden adviseren wij om een skincare routine op te bouwen waarin onze lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd. Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van je IMAGE Skincare routine. Onze verschillende lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediëntenHeb je bijvoorbeeld een acnehuid? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar ook het kalmeren van de huid om irritatie te voorkomen. 

Weet je na dit overzicht nog steeds niet goed wat je nu moet bestellen? Raadpleeg dan één van onze IMAGE Skincare Professionals - het overzicht vind je hier in de Store Locator - of stuur een berichtje via de chatfunctie op de homepage. Wij helpen je graag verder met bestellen! 

Veel skincare plezier!