Winkelwagen

Vollere wenkbrauwen krijgen: is het mogelijk?

Vollere wenkbrauwen krijgen: is het mogelijk?

 


Volle wenkbrauwen: het is al enige tijd een trend en ze mogen zeker gezien worden. Behandelingen zoals een brow lamination en powder brows worden steeds vaker geboekt en er heerst enige spijt wanneer je in de jaren ‘90 fanatiek aan de slag bent gegaan met een pincet. Het is dan ook de hoogste tijd om het wenkbrauwserum een plekje op het podium te geven. Door het consistent gebruiken van een wenkbrauwserum kun je namelijk wel degelijk de groei van je wenkbrauwen en wimpers bevorderen. Lees hieronder meer over ons wenkbrauwserum en het groeiproces.   

De groeicyclus van wenkbrauwen

Voordat we meer vertellen over de effectiviteit van een wenkbrauwserum en het krijgen van vollere wenkbrauwen, starten we met wat theorie. Wist je namelijk dat de groeicyclus van je wenkbrauwen vier maanden duurt? Ter vergelijking: de groeicyclus van je wimpers duurt drie maanden en van je hoofdhaar twee tot zeven jaar. 

Maar hoe ziet die groeicyclus eruit? Vanuit de anagene fase begint de groei van je haar in de haarwortel. Na deze groeifase, die ongeveer dertig dagen duurt, is het tijd voor de overgangsfase, ofwel catagene fase. In deze fase stopt het haartje met groeien. In de laatste fase, de telogene of rustfase, is het haartje klaar om uit te vallen. Dit klinkt misschien spannend, maar dit is heel normaal. Dagelijks vallen er wenkbrauwhaartjes uit en maken ze hiermee plaats voor nieuwe haartjes.   

Wenkbrauwen voller maken met een wenkbrauwserum

Wil je vollere wenkbrauwen, dan is het belangrijk om de haartjes en haarwortels tijdens de groeifase goed te verzorgen. Dit kun je doen met een verzorgend wenkbrauwserum. Het I BEAUTYBrow And Lash Enhancement Serum bevat een krachtige mix van ingrediënten (waaronder peptiden) die je wenkbrauwen intensief verzorgt. Dit effectieve wimperserum stimuleert daarnaast zowel de haarwortel als ook de microcirculatie en verbetert de structuur en conditie van je wenkbrauwhaartjes zichtbaar. Ga je aan de slag met het wenkbrauwserum? Houd er dan rekening mee dat je eventjes geduld moet hebben om resultaat te zien. Je vollere wenkbrauwen zullen namelijk na een volledige cyclus, en dus vier maanden, tevoorschijn komen.

Hoewel de naam het al verraadt: je kunt het wimper- en wenkbrauwserum ook meteen aanbrengen op je wimpers voor een prachtige oogopslag! 


Heb je een vraag over het wenkbrauwserum?

Heb je een vraag over vollere wenkbrauwen krijgen en ons wenkbrauwserum? Neem dan contact op met de IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt, of stel direct jouw vraag via de chat rechtsonder onze website.  

Op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws en interessante skincare feitjes, bijvoorbeeld over ons wenkbrauwserum voor vollere wenkbrauwen? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief!