Winkelwagen

De 4 favoriete skincare producten van Victoria

De 4 favoriete skincare producten van Victoria


Wie Victoria Koblenko ziet, ziet een stralende huid! Haar drukke leven als actrice én mommy lijken totaal geen tol te eisen op haar glowy skin. Ze is al jaren fan van IMAGE Skincare en daarom vonden wij het hoog tijd om te vragen naar haar absolute favorieten én haar geheim om altijd een stralende huid te hebben.

Victoria: 'Een aantal jaar geleden kwam ik voor het eerst in het IMAGE Skincare Experience Center en daar heb ik mij laten adviseren over wat mijn huid nodig heeft qua voedingsstoffen. Nu is IMAGE Skincare - naast de juiste voeding en gezichtsmassages - een belangrijk aspect om mijn huid in topconditie te houden. En mijn huid liegt er niet om, ik ga stralend de dag door. Dit is een aantal van mijn IMAGE Skincare favorieten die ik graag met jullie wil delen.'

1. Sheetmaskers voor een zijdezachte huid

Ik ben al jaren fan van K-beauty. In Korea heb ik voor het eerst een sheetmasker geprobeerd en sindsdien ben ik groot fan. Gelukkig hoef ik nu niet meer op en neer naar Korea, omdat IMAGE Skincare twee heerlijke sheetmaskers heeft. De I MASK - Hydrogel Sheet Masks zijn mijn go-to maskers voor een heerlijk ontspannen spa-momentje. Mijn huid voelt naderhand zijdezacht aan en heeft the perfect glow. Ik gebruik deze gezichtsmaskers voor de huid wekelijks, maar wanneer ik opnames heb en mijn huid snel dof is van make-up en lange uren, begin en sluit ik mijn dag met een sheetmasker. Het helpt mijn huid optimaal te herstellen, zonder dat mijn gezicht de korte uurtjes verraad.
2. Een double cleanse voor een prachtige glow

Mijn tweede geheim voor een stralende huid is dit cleansing powerduo! Ik combineer de cleansers AGELESS - Total Facial Cleanser en THE MAX - Stem Cell Facial Cleanser voor een effectieve gezichtsreiniging en mini-facelift inéén. Ik gebruik dan eerst THE MAX zodat het oppervlakkige vuil (o.a. make-up en talg) wordt weggepoetst, waarna de AGELESS cleanser een effectieve exfoliatie geeft. Dit komt door de toevoeging van glycolzuur. Direct na gebruik ziet mijn huid er glad en glowy uit, alsof ik net een ontspannen spa-behandeling heb gedaan!

Tip: Als ik een extra natuurlijke glow wil, dan doe ik na deze double cleanse nog een sheetmasker op. 
3. Het VITAL C serum als vochtambulance

Stel dat ik maar één product mee mocht nemen op reis, dan zou het dit gezichtsserum zijn. Waar ik ook ga, het VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum Deluxe gaat altijd met mij mee! Ik noem het ook wel mijn vochtambulance. Het zorgt onmiddellijk voor een hydratatieboost, beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en je krijgt direct een prachtige glow! En doordat het nu ook in een 100ml verpakking verkrijgbaar is, kan ik er extra lang van genieten. Ik hoop dat je net zo van mijn favorieten kunt genieten zoals ik dat doe!

Liefs, Victoria 

 

Heb je vragen aan de hand van dit blog of over huidverbetering? Neem dan vooral contact met ons óf een van onze 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Ook kun je vragen stellen via social media, of via de chatfunctie op de homepage.

En wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste skincare feitjes en laatste IMAGE Skincare updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en let's talk skin!