Winkelwagen

Geef jezelf thuis een gezichtsbehandeling

Geef jezelf thuis een gezichtsbehandeling


Geef jezelf thuis een gezichtsbehandeling

Een peeling of facial thuis doen was nog nooit zo makkelijk! Met onze thuisbehandelingen doe je in 5 stappen volwaardige skincare treatment, gewoon vanuit je eigen badkamer! Alle thuisbehandelingen ontvang je inclusief stappenplan en IMAGE Skincare haarband, voor een echte salonervaring. Twijfel je of een peeling of facial beter bij je past? Neem dan contact met ons, of een IMAGE Skincare Professional op, voor online huidadvies. 


IMAGE Skincare is hét professionele skincaremerk voor huidverbetering in de Benelux. Met meer dan 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België begint jouw reis naar huidverbetering altijd dichtbij. 

1. Ultimate Peel Treatment - The Home Edition
Met deze set heb je één van de Gouden Duo's van IMAGE Skincare in handen, namelijk het AGELESS - Total Resurfacing Masque en het VITAL C - Hydrating Enzyme Masque. De combinatie van deze twee maskers zorgt voor een intensieve exfoliatie, ofwel peeling, waardoor dode huidcellen effectief verwijderd worden en een doffe huid - die zich vaker voordoet nu we veel binnen zitten - wordt vervangen door een prachtige glow. Je hoeft niet lang te wachten op de glow, die is namelijk na één behandeling al aanwezig! In deze thuisbehandeling vind je een stappenplan, waardoor je precies weet hoe je deze peeling thuis uitvoert.

Tip: het AGELESS masker heeft een grove korrel die een extra exfoliërende werking geeft wanneer je het masker inmasseert. Hoe mooi het resultaat ook kan zijn, dit is voor de gevoelige huiden onder ons soms minder fijn. Heb je een gevoelige huid? Let dan bij het inmasseren even op. Als het inmasseren niet fijn aanvoelt is de korrel waarschijnlijk iets te grof voor je huid en kun je het masker beter gewoon opdoen en in laten trekken in plaats van inmasseren. 2. Ormedic Flash Facial  
Puur genieten met puur groene producten. De Ormedic Flash Facial is een ideale mini-facial voor een ontspanningsmoment tussendoor met een frisse, zijdezachte huid als resultaat. De sterspeler in deze thuisbehandeling is de ORMEDIC – Balancing Gel Polisher, die natuurlijke ingrediënten bevat zoals limoenkaviaarextract, gemalen bamboe en olijvenpitpoeder. Deze polisher is uniek om zijn zeer milde 3-in-1 exfoliatie, waardoor deze set ook geschikt is voor de meest gevoelige huiden. Thuis een facial doen was nog nooit zo makkelijk!3. Ultimate Glow Treatment - The Home Edition
Een prachtige glow, die krijg je van ons (bijna) cadeau! Met deze thuisbehandeling ben je maar vijf stappen verwijderd van een glow die eruitziet alsof je net uit de salon bent gestapt. Het I MASK - Firming Transformation Mask is niet alleen de favoriet van Nikkie Tutorials, maar zorgt er ook voor dat je huid wordt gelift en verstevigd. Dit gecombineerd met de ORMEDIC – Balancing Gel Polisher (die een milde 3-in-1 exfoliatie biedt) en het ILUMA - Intense Brightening Serum met een huidoplichtende werking, maakt dit de ultieme glow-behandeling! 

  

 

4. The Maskne Restore Treatment 
Heb jij door het dragen van een mondkapje last van een onzuivere of geïrriteerde huid? Dit nieuwe fenomeen wordt ook wel maskne genoemd en kun je ook gewoon thuis aanpakken! Het ontstaat doordat bacteriën en schimmels onder je mondkapje de kans krijgen te groeien. Het reinigen en verzorgen van de huid is hierdoor extra belangrijk, om zo verdere irritatie en opeenhopingen van onzuiverheden te voorkomen. In deze set ontvang je THE MAX - Stem Cell Facial Cleanser, CLEAR CELL - Mattifying Moisturizer en 3 miniatuurverpakkingen van het I MASK - Purifying Probiotic Mask. Dit zijn dé producten om je huid grondig te reinigen en weer in balans te brengen, zodat al het onderliggende vuil wordt verwijderd en jij met een zuiver gezicht de dag door kunt. 


 

Met deze vier sets heb jij een ultieme thuisbehandeling in handen, nu de salondeuren nog even dicht zijn. Of je nu thuis een peeling, facial, of andere treatment uitvoert, je huid houd je op deze manier in topconditie! Wil jij graag advies voor een volledige dag- en nachtroutine? Doe dan deze online huidanalyse. Na het invullen van jouw huidtype en huidconditie ontvang je van ons een persoonlijk Skin Passport met producten die passen bij de behoeften van jouw huid.

Heb je specifieke vragen aan de hand van dit blog? Neem dan vooral contact met ons óf een van onze 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Via de store locator kun je precies zien welke IMAGE Skincare Professional er bij jou in de buurt zit. Ook kun je vragen stellen via social media, of via de chatfunctie op de homepage. We helpen je graag verder op jouw reis naar huidverbetering!