De 3 fijnste skincare producten voor de zomer

De 3 fijnste skincare producten voor de zomer


Een zonnetje is ontzettend gezellig! Maar helaas zorgen uv-stralen voor huidschade en vroegtijdige huidveroudering. Zorg er dus voor dat je altijd goed beschermd de deur uitgaat en gezichtsverzorging met een SPF gebruikt. En voor een verkoelend, ontspannen moment achteraf óf een zomerse behandeling hebben wij onze zomerse must haves hieronder voor je op een rijtje gezet: 


1. ORMEDIC - Balancing Gel Masque  

Dit verkoelende gezichtsmasker op gelbasis wordt ook wel de redder in nood genoemd! Door de toegevoegde aloë vera wordt de huid gekalmeerd en geeft het binnen no time een hydratatie-boost. Daarnaast helpt het plantenextract vijgcactus de effecten van stress te verzachten en brengt het de huid in balans. Ideaal voor na een zomerse dag! Ook kalmeert en verzacht het de huid, waardoor het ideaal is om in te zetten bij een gevoelige huid en/of irritatie.  

2. IMAGE MD - Restoring Lip Enhancer SPF 15

Say hello to volle, zachte en beschermde lippen! Door de SPF 15 in deze lipverzorging worden je lippen optimaal beschermd tegen UV-straling. Onmisbaar tijdens de zonnige dagen en door het fijne broekzakformaat neem je hem met gemak overal mee naartoe. Voor ultieme zonbescherming voeg je ook een PREVENTION+ dagcrème (inclusief SPF) toe aan je skincare routine. Goed beschermd is zo gedaan!  


3. I MASK - Hydrogel Sheet Masks   

Of je nu voor de Anti-Aging variant kiest of voor Hydrating: deze sheetmaskers zijn een verwenmoment pur sang. Beide bevatten ze het krachtige ingrediënt niacinamide (vitamine B3) en zijn ze ontwikkeld met Japanse therapeutisch water, waardoor ze de huid optimaal hydrateren en een prachtige glow geven. Tip: leg de gezichtsmaskers voor gebruik even in de koelkast, voor een extra verkoelend effect.

 

4. Zomerse skincare behandelingen

Klaar om écht te stralen in de zomer? De luxe Brighten Up facial geeft de huid niet alleen een heldere uitstraling, maar bovenal een gezonde glow. Het helpt de huid te egaliseren, hydrateren en vermindert oneffenheden én zelfs fijne lijntjes. Ideaal voor speciale gelegenheden, omdat je al na één keer resultaat ziet!

Daarnaast is de Ormedic Lift ook een behandeling die vooral in de zomer tot zijn recht komt. Door de milde ingrediënten (zoals pompoen- en passievruchtenzymen) is deze facial ideaal voor tijdens een zonnige periode. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans, herstelt en vernieuwt de huid. Alles en meer waar je huid om vraagt tijdens de zomer.

Heb je vragen aan de hand van dit blog of over huidverbetering? Neem dan vooral contact met ons óf een van onze 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Ook kun je vragen stellen via social media, of via de chatfunctie op de homepage.

En wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste skincare feitjes en laatste IMAGE Skincare updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en let's talk skin!