Hulp nodig bij het bestellen? Zo stel je in 3 stappen jouw skincare routine samen

Hulp nodig bij het bestellen? Zo stel je in 3 stappen jouw skincare routine samen

Welkom bij onze IMAGE Skincare familie! Sta je op het punt om voor de eerste keer te bestellen, maar twijfel je over welke producten juist zijn voor jou? Wij helpen je graag verder! Wat voor problemen of doelen je ook hebt met je huid, huidverbetering is voor iedereen mogelijk. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste verzorgingsproducten en/of behandelingen en de motivatie om je huid iedere dag te verzorgen.

Hulp bij het vormen van jouw skincare routine

Laten we eerst eens bij het begin beginnen: Your Daily Skin Routine. Binnen IMAGE Skincare is dit de holy grail (of eigenlijk gewoon een handige tool) waarmee je in één oogopslag ziet uit welke drie stappen je dagelijkse skincare routine bestaat. Je begint met het reinigen van de huid, daarna breng je een serum aan en dit sluit je overdag af met een dagcrème met SPF en ‘s avonds met een nachtcrème. Mocht je de huid nog een extra boost willen geven, of een specifiek onderdeel willen verzorgen kun je altijd nog een optimizer bestellen. Bijvoorbeeld een masker, oogcrème of een hoogwaardige foundation om oneffenheden te verbergen.

Stap 1: een passende gezichtsreiniger

Wist je dat dagelijks reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Door je huid te reinigen voorkom je dat vuil zich opstapelt en gaat nestelen in je huid. Daarnaast worden werkstoffen (van je dagcrème en serum bijvoorbeeld) op een gereinigde huid beter opgenomen. Bij IMAGE Skincare hebben we cleansers voor verschillende huidtypen in ons assortiment.


Stap 2: een passend serum 

Met een serum kun je je huid net dat beetje extra geven dat het nodig heeft. Wat belangrijk is bij het kiezen van een serum, is het gewenste effect. Heb je bijvoorbeeld standaard roodheden? Of last van een droog en trekkerig gevoel? Dan kun je dit heel goed verzorgen met een passend serum. Als je hier klikt vind je al onze serums op een rijtje.

Stap 3 (overdag): een dagcrème

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: het is ontzettend belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen de zon en de schadelijke effecten van UV-straling. Al onze dagcrèmes bevatten dan ook minstens een SPF 30, zodat je altijd zonder zorgen de deur uit kunt! Hier lees je precies welke PREVENTION+ er bij jouw huidtype past. We hebben een variant voor ieder huidtype!

Stap 4 ('s avonds): een nachtcrème 

Wist je dat je huid ‘s nachts het hardst werkt om zich te herstellen en vernieuwen? Dit is dan ook het perfecte moment om je huid te geven wat het nodig heeft en om huidverbetering te bewerkstelligen. Bepaal voor jezelf wat het belangrijkste doel is dat je op dit moment wilt behalen op het gebied van huidverbetering en kies op basis daarvan je favoriet. Denk hier bijvoorbeeld aan hydratatie, huidveroudering of gewoon een doffe huid laten stralen. Neem hier een kijkje om al onze nachtcrèmes op een rijtje te zien. 

De kunst van Mix&Match

Al onze lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheidpigmentatie, acnè). Om deze reden adviseren wij om een skincare routine op te bouwen waarin onze lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix&Match genoemd. Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van je IMAGE Skincare routine. Onze verschillende lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediëntenHeb je bijvoorbeeld een acnehuid? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar ook het kalmeren van de huid om irritatie te voorkomen.

Let's Talk Skin!

IMAGE Skincare heeft voor iedere huid en elke huidbehoefte en –wens een speciaal ontwikkelde oogcrème. Denk aan het direct vervagen van fijne lijntjes en het verminderen van wallen en donkere kringen rondom de ogen. Zo is er altijd een geschikte oogverzorging voor jou! Heb je een vraag over de geschikte oogcrème voor jou of het aanbrengen van een oogcrème? Neem dan contact op met de IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt, of stel direct jouw vraag via de chat rechtsonder onze website.   

Op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws en interessante skincare feitjes, bijvoorbeeld over foundations en de droge huid? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief!