Winkelwagen

Huidveroudering aanpakken? Dit is de ideale behandeling!

Huidveroudering aanpakken? Dit is de ideale behandeling!


Of je nu gezegend bent met goede genen of er al jaren een effectieve
skincare routine op nahoudt, vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met huidveroudering. Naast het inzetten van de juiste anti-aging producten is een behandeling bij een IMAGE Skincare Professional dé manier om snel resultaat te behalen en met een jeugdige(re) look de salon uit te lopen. Welke behandeling tegen huidveroudering is dan het meest geschikt? Dat is o.a. de I PEEL – Wrinkle Lift (Forte) Peel en wij vertellen je daar graag meer over!

Anti-aging producten versus een behandeling

We horen je al denken. Waarom een anti-aging behandeling als ik al iedere dag de juiste producten gebruik. Is dat dan niet genoeg? Het antwoord is dat het zeer effectief werkt als je je huid iedere dag verzorgt met de juiste producten om huidveroudering tegen te gaan, dat vormt een goede basis. Wil je nét wat effectiever te werk te gaan en sneller resultaat zien? Dan werkt het goed om een behandeling (in dit geval een chemische peelingernaast tdoen. Wanneer je wilt afvallen is het ook noodzakelijk om een gezond eetpatroon te volgen, maar val je net wat sneller af wanneer je er ook af en toe een flinke work-out naast doet. Zo werkt het met een behandeling voor huidveroudering ook. 

Dé behandeling voor huidveroudering

Er zijn meerdere anti-aging behandelingen, maar de I PEEL – Wrinkle Lift (Forte) Peel staat bovenaan het lijstje. Deze intensieve peeling bevat een combinatie van aloë vera, glycolzuur en retinol, waardoor de huid geëxfolieerd wordt en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering worden aangepakt. Je ziet zelfs na één keer al resultaat! Twijfel je? Overleg dan altijd eerst even met je IMAGE Skincare Professional of je direct deze peeling kunt doen, of beter eerst kan beginnen met een mildere peeling. 


Uniek ingrediënt tegen huidveroudering

Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen zonschade en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties. Dit is één van de bijzondere ingrediënten en maakt dat de Wrinkle Lift peeling zorgt voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid. 

Plan jouw anti-aging treatment bij een IMAGE Skincare Professional

Kan jouw huid wel een anti-aging behandeling gebruiken? Boek dan de I PEEL - Wrinkle Lift (Forte) bij één van de 400 IMAGE Skincare Professionals in de Benelux. Via deze store locator kun je precies zien welke salon er het dichtste bij jou in de buurt zit. 

Meer lezen over zuren? In dit blog vertellen we je alles wat je wil weten over glycolzuur en retinol

Heb je vragen aan de hand van dit blog of over huidverbetering? Neem dan vooral contact met ons op via social media, of via de chatfunctie op de homepage. En wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste skincare feitjes en laatste IMAGE Skincare updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en let's talk skin!