Winkelwagen
Hoe kies je de juiste nachtcrème?

 

Nachtcrème is het eerste product dat je kiest wanneer je je dagelijkse skincare routine opbouwt. De nachtcrème heeft namelijk een volledige focus op het voeden en herstellen van de huid (ten opzichte van dagcrème die ook moet beschermen) en daardoor is dit het meest effectieve product voor huidverbetering. Bij het kiezen van de juiste nachtcrème is de term 'one product fits all' niet juist. Voor ieder huidprobleem hebben wij verschillende nachtcrèmes en overnight masques die huidverbetering in werking zetten. In de afbeelding hieronder kun je precies zien welke nachtverzorging wij adviseren op basis van een huidprobleem. 

Je ontvangt nu tijdelijk bij aankoop van een nachtcrème en/of overnight masque naar keuze, 1 pot MindYourMind voedingssupplementen én een Hush&Hush oogmasker gratis t.w.v. € 57,50. Voor een ultieme nachtrust!   
     
   
     
   
     


Neem een kijkje op deze pagina voor een volledig overzicht van alle nachtcrèmes en overnight masques. Heb je last van een droge huid, hyperpigmentatie, huidveroudering, rosacea en/of roodheden of acne? Klik dan op de links om te zien welke nachtverzorging wij daarbij adviseren. 


3 redenen waarom nachtcrème de sterspeler is in jouw skincare routine
1. Nachtcrème is het meest krachtige product binnen een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Je kiest dit product als eerste wanneer je jouw skincare routine samenstelt, om de grootste stap naar huidverbetering te zetten.

2. Waar skincare voor overdag de huid moet beschermen, staat de nacht centraal voor herstel. De nachtcrème kan zich daardoor volledig focussen op het voeden van de huid.

3. Het krachtige ingrediënt retinol mag je alleen 's avonds gebruiken en bevindt zich daarom voornamelijk in nachtcrèmes. Hierdoor behoren deze nachtcrèmes tot de meest krachtige skincare producten.

 


Your Daily Skin Routine 

Ben je al bekend met Your Daily Skin Routine? Dit is een handige tool waarin je een volledige skincare routine opstelt om jouw huid zo goed mogelijk te verzorgen. Daarin begin je dus eerst met het kiezen van de nachtcrème, omdat dit het grootste effect heeft op jouw huidconditie. Wil je graag wat hulp bij het bestellen? Lees dan deze blog. Of neem een kijkje bij onze top 10 favoriete IMAGE Skincare producten.  

Heb je nog meer vragen aan de hand van dit blog of over huidverbetering? Neem dan vooral contact met ons óf een van onze 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Via de store locator kun je precies zien welke IMAGE Skincare Professional er bij jou in de buurt zit. Ook kun je vragen stellen via social media, of via de chatfunctie op de homepage.

En wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste skincare feitjes en laatste IMAGE Skincare updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en let's talk skin!