Winkelwagen

Welke PREVENTION+ dagcrème met SPF past bij jou?

Welke PREVENTION+ dagcrème met SPF past bij jou?

We houden van een zonnetje! Maar naast het genieten is het ook belangrijk om je huid te beschermen tegen UV-straling, om huidveroudering en - beschadiging te voorkomen. Wil je je huid goed verzorgen én beschermen? Kies dan altijd voor een dagcrème met SPF, in plaats van alleen een zonnebrand. Doordat alle vier de PREVENTION+ dagcrèmes bescherming bieden tegen UVA- en UVB-straling (SPF) ga je altijd goed beschermd de deur uit en ben je op weg naar huidverbetering. Wel verschillen de dagcrèmes van elkaar en is er voor ieder huidtype een perfecte variant. Benieuwd welke dagcrème bij jou past? Je leest het in deze blog!

 

Hydrating  Tinted     
   

 

PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30

Deze PREVENTION+ dagcrème is vernieuwd! De nieuwe textuur is vloeibaarder, waardoor hij makkelijker uitsmeert en snel wordt opgenomen in de huid. Een ultra-hydraterende dagcrème die gedurende de dag de huid hydrateert en ook nog eens beschermd tegen blauw licht (HEV)! Dus zit jij ook in de zomer volop achter je scherm? Dan is deze allround dagcrème met SPF precies wat je nodig hebt. 

PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30
Geef de zomer nog wat extra kleur met deze getinte dagcrème. Deze dagcrème egaliseert de huidskleur en is daardoor ideaal om roodheden in het gezicht te bedekken. Ook deze PREVENTION+ beschermt tegen blauw licht (HEV), waardoor je ongestoord je favoriete series kan bingewatchen of beschermd in de tuin kan werken op je laptop.

WIST JE DAT:  UV-stralen het proces van huidveroudering versnellen? Ga daarom altijd de deur uit met een dagcrème met SPF!

Matte  Ultimate     
   

 

PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32
Ga voor mooi gematteerd met de PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32. Deze dagcrème maakt korte metten met een overtollige talgproductie. Overtollig talg wordt als het ware geabsorbeerd, met een mooie, matte look tot gevolg. Heb jij vette huid, of last van acne? Dan is dit jouw ideale match! Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen shinen, maar dan wel zonder te glimmen!

PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50
Deze dagcrème met zeer lichte structuur is gemakkelijk uit te smeren op de huid en ideaal voor de (zeer) droge, vochtarme huid. Ook beschermt deze dagcrème tegen blauw licht (HEV) en is jouw ideale match wanneer je huidveroudering effectief wil verminderen en/of last hebt van hyperpigmentatie. 

Heb je nog meer vragen aan de hand van dit blog of over huidverbetering? Neem dan vooral contact met ons óf een van onze 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Via de store locator kun je precies zien welke IMAGE Skincare Professional er bij jou in de buurt zit. Ook kun je vragen stellen via social media, of via de chatfunctie op de homepage.

En wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste skincare feitjes en laatste IMAGE Skincare updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en let's talk skin!