Winkelwagen

Een stralende huid? Voeg een glow booster toe aan je routine!

Een stralende huid? Voeg een glow booster toe aan je routine!

Een stralende, gezonde huid begint met een goede skincare routine. De eerste stap hierin is het doen van een double cleanse, om vuil, onzuiverheden en alles wat ongewenst is op de huid zo effectief mogelijk te verwijderen. Je huid is met een double cleanse beter in staat om voedingsstoffen van de producten die je erna opsmeert, op te nemen én daardoor ben je vele stappen dichter bij het krijgen van een natural glow. Wil je nóg een stapje verder gaan? Voeg dan een exfoliant toe aan je double cleanse. Wij vertellen je hoe!

Go get that glow

Door een exfoliant toe te voegen aan je reiniging, worden dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd. Zo is het niet alleen dé oplossing voor een doffe huid, maar ook bij uitstek geschikt bij onzuiverheden, fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en grove poriën. Met onze twee glow boosters kun je ieder huidtype voorzien van een extra glow, ook de meest gevoelige huid! Wees klaar om te stralen, want met een exfoliant is een stralende huid dichterbij dan je denkt.

Zet een exfoliant in voor een stralende huid

De innovatieve ORMEDIC - Balancing Gel Polisher poetst dode huidcellen weg zonder dat daar een agressieve scrub aan te pas hoeft te komen. Het resultaat? Een zachte, schone én stralende, egale huid. De tweede glow booster is de ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Powder. Een polijstend poeder dat alle huidtypen op milde wijze reinigt, exfolieert en laat stralen. Het verwijdert afvalstoffen en talg uit de poriën en zorgt tegelijk voor langdurige hydratatie en vermindert verouderingsverschijnselen. Klaar om te stralen?

Benieuwd hoe je de glow boosters kunt combineren met onze cleansers, voor de ultieme double cleanse? Wij helpen je graag op weg met onze drie powerduo’s!

TIP: Bouw het gebruik van een exfoliant op en gebruik onze glow boosters maximaal 3 keer in de week tijdens je avondroutine.


Powerduo 1: Glow & balance 

Dit duo is ideaal om een gevoelige huid weer in balans te brengen en te laten stralen. De doffe huid maakt plaats voor een natural glow. En je weet wat ze zeggen: glowing skin is always in!

Cleanse 1: Zorg voor een schone, gekalmeerde huid met de ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser. Deze gel cleanser houdt bovendien de vochtbalans van je huid op peil en maakt de huid zijdezacht.

Cleanse 2: Exfolieer je huid door de ORMEDIC cleanser met de ORMEDIC – Balancing Gel Polisher te mengen of breng de polisher los aan voor een intensievere werking.


Powerduo 2: Glow & hydrate

Je huid hydrateren én een egale, stralende teint? Dit is jouw duo. Leuk weetje: de cleanser uit dit duo is onze bestverkochte reiniger. Na het eerste gebruik van dit romige product zal je dat ook niet verbazen!

Cleanse 1: Start met een hydraterende cleanser voor een hydratatieboost en een schone huid. De VITAL C – Hydrating Facial Cleanser verzacht de gevoelige huid en is de eerste stap richting een stralende huid.

Cleanse 2: Meng als tweede stap de VITAL C cleanser met de ILUMA – Intense Brightening Exfoliating Powder. Wil je een intensievere exfoliërende werking? Meng het exfoliërende poeder dan enkel met water.

Powerduo 3: Glow & anti-aging

Met dit double cleanse duo verminder je tekenen van huidveroudering en bereik je een stralende huid. De uit planten afgeleide stamcellen in de cleanser beschermen de huid en vertragen verouderingsproces. Anti-aging to the max dus.

Cleanse 1: Start met THE MAX – Facial Cleanser. Deze zuurvrije anti-aging cleanser bevat een mix van plantaardige ingrediënten die de huid intens voeden en zich richten op zichtbare tekenen van huidveroudering.

Cleanse 2: Tijd voor extra power! Mix THE MAX cleanser met de ILUMA – Intense Brightening Exfoliating Powder of meng het poeder met water voor een intensievere exfoliatie.

 

Alles voor jouw reis naar huidverbetering

Met deze drie powerduo's heb jij jouw eerste stap naar huidverbetering in handen: een effectieve gezichtsreiniging. Wil jij graag advies voor een complete dag- en nachtroutine? Doe dan deze online huidanalyse. Of ga langs bij een van onze 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Via de store locator kun je precies zien welke IMAGE Skincare Professional er bij jou in de buurt zit. Ook kun je vragen stellen via social media, of via de chatfunctie op de homepage. We helpen je graag verder op jouw reis naar huidverbetering!