Een natuurlijke glow? Deze producten helpen je daarbij!

Een natuurlijke glow? Deze producten helpen je daarbij!

Wil jij voorzien zijn van een natuurlijke glow tijdens de feestdagen? Dan moet je ofwel geluk hebben met een zijdezachte en glowy skin of de juiste huidverzorgingsproducten in handen hebben. En bij dit laatste kunnen wij jou zeker helpen! Deze vijf producten dragen niet alleen bij aan huidverbetering, maar hebben ieder een focus op het creëren van een natural glow. Om met een stralende huid de dag door te gaan. Lees je mee?

 

1. I BEAUTY - I Conceal

Onze 3-in-1 foundation mag met stip op nummer 1! I Conceal geeft naast een egaliserend effect een natuurlijke glow. En hiermee bedoelen we niet een shiny effect, waardoor je huid vettig lijkt. Het bijzondere aan I Conceal is dat het je huid egaliseert en vooral laat ademen. Daarnaast bevat het SPF 30 waardoor je niet alleen stralend, maar ook beschermd de deur uit gaat. Op zoek naar jouw perfecte match? Neem dan een kijkje op onze I Conceal keuzewijzer.

 

2. I MASK - Hydrating Hydrogel Sheet Mask
Een goed gehydrateerde huid is de eerste stap naar een stralende look. Exact de reden waarom I MASK - Hydrating Hydrogel Sheet Mask perfect is voor de echte glowgettersHet biedt een unieke mix van essentiële aminozuren, aloë veraniacinamide en antioxidanten en wordt ook wel een ‘quick-fix’ genoemd, omdat je direct resultaat ziet. Victoria Koblenko noemt het niet voor niets haar geheim achter een stralende huid! 

 

3. I MASK – Firming Transformation Mask
Vrijwillig een blauwtje lopen als je daar een stralende huid voor terugkrijgt? Dat kan met I MASK – Firming Transformation Mask. Niet alleen vermindert het fijne lijntjes en verstevigt het de huid, maar het is een ware energiebooster. Nikkie Tutorials noemde het haar favoriete masker en we weten natuurlijk allemaal hoe haar huid eruitziet: stralend! 


4. ILUMA - Intense Facial Illuminator
ILUMA - Intense Facial Illuminator biedt een mix van niacinamide (vitamine B3), vitamine C en glycolzuur om effectief hyperpigmentatie aan te pakken en de huid op te lichten. En huidoplichtende ingrediënten maal een egaliserend effect is, je raadt het al, een stralende huid! 

 


5. VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum
Ons wereldwijde #1 serum mag zeker niet ontbreken in deze lijst. Door hyaluronzuur geeft deze alleskunner namelijk een ware hydratatieboost, wat droogtelijntjes en een doffe huid doen smelten voor de winterzon. De prachtige glow komt daarnaast ook door het ingrediënt vitamine CReken jezelf rijk met ultieme bescherming door krachtige antioxidanten én daarnaast is dit serum ook zeer geschikt om roodheden en/of rosacea te verminderen. Ready to glow

 

Let's Talk Skin!

Heb je een vraag over glowgetters? Neem dan contact op met de IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt, of stel direct jouw vraag via de chat rechtsonder onze website.  

Op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws, interessante skincare feitjes en tips? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief!