Winkelwagen

Een natuurlijke glow? Deze producten helpen je daarbij!

Een natuurlijke glow? Deze producten helpen je daarbij!


Wil jij graag altijd voorzien zijn van een natuurlijke glow? Dan moet je ofwel geluk hebben met een zijdezachte en glowy skin, óf de juiste huidverzorgingsproducten in handen hebben. En bij dit laatste kunnen wij jou zeker helpen! Deze vijf producten dragen niet alleen bij aan huidverbetering, maar hebben ieder een focus op het creëren van een natural glow. Om altijd met een stralende huid de dag door te gaan. Lees je mee?

IMAGE Skincare is hét professionele skincaremerk voor huidverbetering in de Benelux. Met meer dan 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België begint jouw reis naar huidverbetering altijd dichtbij. 

1. I BEAUTY - I Conceal

Onze 3-in-1 foundation mag met stip op nummer 1! Conceal geeft naast een egaliserend effect een natuurlijke glow aan de huid. En hiermee bedoelen we niet een shiny effect, waardoor de huid vettig lijkt. Het bijzondere aan I Conceal is dat het de huid egaliseert, maar vooral laat ademen. Daarnaast bevat het SPF 30 waardoor je niet alleen stralend, maar ook beschermd de deur uit gaat. Er zijn onlangs twee nieuwe donkere kleuren toegevoegd aan de collectie, waardoor er vrijwel voor iedere huidskleur een optie is. Jouw perfecte match nog niet gevonden? Neem dan een kijkje op onze I Conceal keuzewijzer.

 


2. I MASK - Hydrating Hydrogel Sheet Mask
Een goed gehydrateerde huid is de eerste stap naar een stralende huid. Exact de reden waarom dit sheetmasker perfect is voor de echte glowgettersHet biedt een unieke mix van essentiële aminozuren, aloë veraniacinamide en antioxidanten en wordt ook wel een ‘quick-fix’ genoemd, omdat je direct resultaat ziet. Victoria Koblenko noemt het niet voor niets haar geheim achter een stralende huid. 3. I MASK – Firming Transformation Mask
Vrijwillig een blauwtje lopen als je daar een stralende huid voor terugkrijgt? Dat kan met het I MASK – Firming Transformation Mask. Niet alleen vermindert het fijne lijntjes en verstevigt het de huid, maar het is een ware energiebooster. Nikki Tutorials noemde het eerder al haar favoriete masker en we weten natuurlijk allemaal hoe haar huid eruitziet: stralend! 


4. ILUMA - Intense Facial Illuminator
Eerder dit jaar kreeg de ILUMA-lijn dit stralende product extra in de lijn. Dit serum biedt een mix van niacinamide (vitamine B3), vitamine C en glycolzuur om effectief hyperpigmentatie aan te pakken en de huid op te lichten. En huidoplichtende ingrediënten maal een egaliserend effect is, je raadt het al, een stralende huid! 5. VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum
Ons wereldwijde #1 serum mag zeker niet ontbreken in deze lijst. Door hyaluronzuur geeft deze alleskunner namelijk een ware hydratatieboost aan de huid, wat droogtelijntjes en een doffe huid doen smelten voor de winterzon. De prachtige glow komt daarnaast ook door het steringrediënt vitamine CReken jezelf rijk met ultieme bescherming door krachtige antioxidanten én daarnaast is dit serum ook zeer geschikt om roodheden en/of rosacea te verminderen. Ready to glowHeb je nog meer vragen aan de hand van dit blog of over huidverbetering? Neem dan vooral contact met ons óf een van onze 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Via de store locator kun je precies zien welke IMAGE Skincare Professional er bij jou in de buurt zit. Ook kun je vragen stellen via social media, of via de chatfunctie op de homepage.

En wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste skincare feitjes en laatste IMAGE Skincare updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en let's talk skin!