Dit is waarom een nachtcrème onmisbaar is in je skincare routine

Dit is waarom een nachtcrème onmisbaar is in je skincare routine

Dit is waarom een nachtcrème onmisbaar is in je skincare routine

Wist je dat je met een nachtcrème, door de hoge concentratie aan voedingsstoffen, je heel gericht een huidprobleem kunt aanpakken? Niet gek dus dat wanneer je Your Daily Skin Routine samenstelt, je begint met het kiezen van de nachtcrème, omdat dit het grootste effect heeft op jouw huidconditie. Kortom, een nachtcrème is de eerste, grote stap richting de beste versie van je huid. Wij vertellen je graag meer!

Pssst… Extra goed nieuws: tot 21 augustus ontvang je 10% voordeel op alle nachtcrèmes en overnight masques in ons assortiment. 

Wat doet een nachtcrème voor mijn huid?

We vertelden het al: een nachtcrème is het meest effectieve product voor huidverbetering. Hoe dat komt? Een nachtcrème…

  1. …draagt bij aan het herstellen en voeden van je huid. Waar skincare voor overdag de huid ook moet beschermen, kan een nachtcrème zich volledig focussen op herstel. 
  2. …bevat unieke ingrediënten, zoals retinol. Dit bestanddeel mag je alleen 's avonds gebruiken door de krachtige exfoliërende werking, waardoor je huid wat gevoeliger voor de zon wordt, en zit daarom voornamelijk in nachtcrèmes. 
  3. …is hierdoor het krachtigste product binnen een dagelijkse huidverzorgingsroutine en zorgt voor de grootste stap naar huidverbetering. 

Maak kennis met onze effectieve nachtcrèmes

Het gebruik van de juiste nachtcrème biedt dus veel voordelen. Daarom ben je vast benieuwd naar de verschillende opties. Door ons brede assortiment hebben wij voor iedere huid een passende nachtcrème. We selecteerden een aantal favorieten:

  • Eén van onze meest geliefde nachtcrèmes is de VITAL C - Hydrating Repair Crème. Dat komt onder andere door de zeer rijke formule met vitamines A, C en E, die de huid voedt en beschermt. Deze voedende nachtcrème is daardoor perfect voor de vermoeide, droge, doffe huid én de huid die last heeft van roodheden. 
  • Heb je een (extreem) droge huid, die wat extra voeding kan gebruiken? De ORMEDIC - Balancing Bio-Peptide Crème is een rijke nachtcrème die zorgt voor een diep gevoede, herstelde én zijdezachte huid met mooie glow. Door de plantaardige boters en natuurlijke oliën wordt de vochtbalans van je huid op peil gebracht en hersteld.
  • Zoek je een nachtcrème voor een acne-gevoelige huid? Dan is de CLEAR CELL - Clarifying Repair Crème jouw ideale match. Deze zuiverende, multifunctionele nachtcrème helpt niet alleen fijne lijntjes en rimpels te verminderen, maar pakt ook oneffenheden aan én zorgt voor een gladde huidtextuur. 
  • Een mooi voorbeeld van een nachtcrème met retinol is de AGELESS - Total Repair Crème. Door de combinatie van retinol en glycolzuur worden rimpels en een ongelijkmatige textuur en teint tegengegaan. Door het hyaluronzuur zorgt de crème ook voor hydratatie, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. 

Vind jouw ideale nachtcrème

Voor ieder huidprobleem hebben wij verschillende nachtcrèmes en overnight masques die zorgen voor huidverbetering en de beste versie van jouw huid. Het is maar de vraag aan welk huidprobleem jij wilt werken en wat je wensen zijn. Van het verminderen van rimpels en fijne lijntjes tot het voorkomen van puistjes en het egaliseren van de teint: wij hebben een passende nachtcrème voor jouw huidprobleem. 

Benieuwd naar dé match voor jou? Bekijk ons gehele assortiment nachtcrèmes en overnight masques of ga langs bij een van onze 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Blijf je liever online? Stel direct jouw vraag via de chat rechtsonder op onze website of vul de Skin Passport vragenlijst in voor passend advies. 

Let’s talk skin!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste skincare feitjes en laatste IMAGE Skincare updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en let's talk skin!