Winkelwagen

Deze nachtcrème gebruik je bij acne

Deze nachtcrème gebruik je bij acne

Last van acne? Gebruik deze nachtcrème!  

Heb jij last van acne en ben je op zoek naar de juiste nachtcrème? Dan is dit blog de start naar jouw huidverbetering! Het kiezen van de juiste nachtcrème is namelijk de eerste stap die je zet wanneer je jouw skincare routine samenstelt. Doordat je huid tijdens de nacht vooral gefocust is op herstel (ten opzichte van een dagcrème die ook moet beschermen) zit een nachtcrème bomvol voedende ingrediënten. De belangrijkste reden waarom het behandelen van acne begint bij je nachtcrème. Op de afbeelding hieronder zie je precies welke nachtcrème geschikt is om acne en acne-gevoeligheid te verzorgen.

Maar naast het genieten is het ook belangrijk om je huid te beschermen tegen UV-straling, om huidveroudering en - beschadiging te voorkomen. Met onze zomerset ga je beschermd én gehydrateerd de zomer door! In iedere set vind je een PREVENTION+ dagcrème (met SPF) naar keuze, een VITAL C – Hydrating Water Burst én een officiële luxe IMAGE Skincare drinkfles (750ml). Samen voor € 99,95 i.p.v. € 122,50. Doordat alle vier de PREVENTION+ dagcrèmes bescherming bieden tegen UVA- en UVB-straling (SPF) ga je altijd goed beschermd de deur uit. Toch verschillen de dagcrèmes van elkaar en is er voor ieder huidtype een perfecte variant. Benieuwd welke dagcrème bij jou past? Je leest het in deze blog!   
     
   
     


   
   

 

3 redenen waarom nachtcrème belangrijk is om acne te behandelen

1. Nachtcrème is het meest krachtige product binnen een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Je kiest dit product als eerste wanneer je jouw skincare routine samenstelt, om de grootste stap naar huidverbetering te zetten. Wanneer je je acne wil behandelen, is het daarom van belang dat je eerst je nachtcrème kiest.

PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30
Deze PREVENTION+ dagcrème is vernieuwd! De nieuwe textuur is vloeibaarder, waardoor hij makkelijker uitsmeert en snel wordt opgenomen in de huid. Een ultra-hydraterende dagcrème die gedurende de dag de huid hydrateert en ook nog eens beschermd tegen blauw licht (HEV)! Dus zit jij ook in de zomer volop achter je scherm? Dan is deze allround dagcrème met SPF precies wat je nodig hebt. 

PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30
Geef de zomer nog wat extra kleur met deze getinte dagcrème. Deze dagcrème egaliseert de huidskleur en is daardoor ideaal om roodheden in het gezicht te bedekken. Ook deze PREVENTION+ beschermt tegen blauw licht (HEV), waardoor je ongestoord je favoriete series kan bingewatchen of beschermd in de tuin kan werken op je laptop.

2. Waar skincare voor overdag de huid moet beschermen, staat de nacht centraal voor herstel. De nachtcrème kan zich daardoor volledig focussen op het voeden van de huid en de acne intensief behandelen. 

3. Het krachtige ingrediënt retinol mag je alleen 's avonds gebruiken en bevindt zich daarom voornamelijk in nachtcrèmes. Hierdoor behoren deze nachtcrèmes tot de meest krachtige skincare producten. Je kunt altijd een IMAGE Skincare Professional om advies vragen om te bekijken welke overnight masque of nachtcrème met retinol het meest geschikt is voor het behandelen van acne. 


Your Daily Skin Routine 

Ben je al bekend met Your Daily Skin Routine? Dit is een handige tool waarin je een volledige skincare routine opstelt om jouw huid zo goed mogelijk te verzorgen. Daarin begin je dus eerst met het kiezen van de nachtcrème, omdat dit het grootste effect heeft op jouw huidconditie. Wil je graag wat hulp bij het bestellen? Lees dan deze blog. Of neem een kijkje bij onze top 10 favoriete IMAGE Skincare producten.

Heb je nog meer vragen aan de hand van dit blog of over huidverbetering? Neem dan vooral contact met ons óf een van onze 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Via de store locator kun je precies zien welke IMAGE Skincare Professional er bij jou in de buurt zit. Ook kun je vragen stellen via social media, of via de chatfunctie op de homepage.

En wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste skincare feitjes en laatste IMAGE Skincare updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en let's talk skin!