Winkelwagen

4x waarom jij juist in de zomer een sheetmasker wil

4x waarom jij juist in de zomer een sheetmasker wil

Sheetmaskers zijn hot! De trend die is overgevlogen uit Zuid-Korea is duidelijk hier to stay en daar staan wij niet van te kijken. Sheetmaskers zijn makkelijk in gebruik, geven direct resultaat en zorgen ook nog eens voor een fijn ontspanningsmoment. Vooral in de zomer is een sheetmasker een ideaal verzorgingsproduct en wij geven jou 4 redenen waarom. 

Een sheetmasker geeft een instant hydratatieboost

Door de heerlijke zonnige dagen ligt een droge huid al snel op de loer. Het is daarom vooral belangrijk om je huid gehydrateerd te houden én vooral ook zonbescherming met SPF te gebruiken. En bij dat gehydrateerd houden kan een sheetmasker heel goed helpen. Vooral de droogtelijntjes rond de ogen, die ook in de zomermaanden sneller zichtbaar worden, verdwijnen als sneeuw voor de zon na het opdoen van een hydraterend sheetmasker. Jouw gateway naar een jeugdige, frisse uitstraling! Het sheetmasker maakt onderdeel uit van onze zomerset, waarbij je een lipproduct met SPF 15 gratis ontvangt. Om gehydrateerd én beschermd de zomer door te gaan. Je shopt deze set nog tijdelijk met voordeel. 


Een sheetmasker is travel-friendly

Heb jij een leuke trip op de planning staan in de zomer? Dan mag een sheetmasker zeker niet in jouw reistas ontbreken. Door het formaat is het niet alleen een heel handig reisproduct wat ook makkelijk alleen met handbagage is mee te nemen, maar vooral tijdens een vlucht doet een sheetmasker wonderen. Door het gebrek aan luchtvochtigheid in de lucht raakt je huid eerder uitgedroogd en kan het wat trekkerig aanvoelen. Doe dan vooral tijdens je schoonheidsslaapje - of wat jouw activiteit tijdens een vlucht ook is - het sheetmasker op en stap met een stralende huid het vliegtuig weer uit. 

Je krijgt direct een prachtige glow

Heb je een speciale gelegenheid en wil je daar met een stralende huid aankomen? Dan helpt ons sheetmasker je goed op weg! Door het voedende serum heb je niet alleen een momentje van ontspanning in handen, maar ook een zichtbare natural glow die vergelijkbaar is met een ontspannen facial.

Ook zeer geschikt als aftersun 

Heb je iets te lang van het zonnetje genoten en voel je een trekkerig gevoel? Dan is een hydraterend sheetmasker jouw uitkomst. Bijvoorbeeld het I MASK - Hydrating Hydrogel Sheet Mask bevat allerlei kalmerende en voedende ingrediënten, zoals aloë vera en niacinamide (vitamine B3) om de huid weer te stabiliseren. Ook door de hydratatieboost wordt het gevoel van een droge, trekkerige huid direct opgelost. Tip: leg het sheetmasker van tevoren eventjes in de koelkast voor een extra verkoelend effect! 

Let's Talk Skin

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. Dat is de missie van IMAGE Skincare. Oprichtster en huidspecialiste Janna Ronert: “Dit moet je op een zo'n eenvoudig en effectief mogelijke manier kunnen realiseren.” Daarom kun je terecht bij 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België en hebben wij een uitgebreide webshop, zodat je ook thuis aan de slag kunt met een gezonde huid. Heb je een vraag over handcrème en het verzorgen van droge handen? Neem dan contact op met de IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt, of stel direct jouw vraag via de chat rechtsonder onze website.

En wil je op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws en interessante skincare feitjes, bijvoorbeeld over salicylzuur? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief and let's talk skin!