AGELESS

AGELESS

AGELESS is dé lijn om huidveroudering te verminderen en een jeugdige look te creëren. De lijn bevat diverse zuren, oplichtende ingrediënten en antioxidanten.

Lees verder
Filteren

Huidige filters

  • Producttype Exfoliate / Scrubs
  • Productlijn VITAL C

Sorteren op
Ultimate Peel Treatment - The Home Edition

Word een skincare pro in 5 stappen! Komt het even niet uit om naar een IMAGE Skincare Professional te gaan voor een behandeling? Geen zorgen! Met deze Ultimate Peel Set hoef jij de deur niet uit voor een stralende huid. Door het bijgevoegde stappenplan word jij een echte skincare pro en kun je gewoon vanuit je badkamer je huid een mini peel geven!

€ 91,50

Je favoriete AGELESS producten kopen bij IMAGE Skincare 

De IMAGE Skincare AGELESS-lijn zorgt ervoor dat tekenen van huidveroudering plaatsmaken voor een jeugdige uitstraling. Dit alles is te danken aan de krachtige mix van diverse zuren, oplichtende ingrediënten en antioxidanten. De AGELESS-lijn is hierdoor perfect wanneer je wilt werken aan fijne lijntjes, rimpels, zonschade, pigmentvlekken, een grove huidstructuur en/of een doffe, vermoeide huid. Met deze uitgebreide productlijn met een cleanser, serums, nachtcrèmes, maskers, exfoliant en een oogcrème, kun je jouw favoriete AGELESS-producten naar wens inzetten in je dagelijkse skincare routine. Houd er wel rekening mee dat je het beste de AGELESS-producten kunt combineren met andere IMAGE Skincare lijnen. Door de zuren die in veel AGELESS-producten zitten, is het goed om af te wisselen met mildere skincare. Wil je graag AGELESS-producten kopen? Dan zit je bij deze officiële webshop van IMAGE Skincare goed! 

AGELESS: anti-aging met zuren 

Zuren zoals glycolzuur en retinol zijn krachtige ingrediënten om huidverbetering te bewerkstelligen en met name huidveroudering aan te pakken. Het zal je dan ook niet verbazen dat glycolzuur en retinol de belangrijkste bestanddelen van onze AGELESS-lijn zijn. Deze zuren exfoliëren de huid. Dit betekent dat de AGELESS-producten je huid helpen bij het verwijderen van dode huidcellen. Hierdoor wordt celvernieuwing gestimuleerd en kun je rekenen op een egale en stralende huid. Maar wist je dat de zuren ook ieder hun eigen, krachtige werking hebben? Denk hierbij aan het stimuleren van de aanmaak van collageen, de huid effectief exfoliëren en een ontstekingsremmende functie bieden. Wanneer je een product wilt kopen, lees je in de productomschrijving alles over de effectieve werking van de ingrediënten.  

Jouw ideale skincare routine kopen? 

‘Mix&Match’ is de sleutel tot jouw skincare succes. We raden daarom aan om niet enkel producten uit de AGELESS-lijn te kopen, maar om deze met producten uit andere collecties te combineren. Onze productlijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediënten. Enthousiast over AGELESS? Dat snappen we helemaal. Het is wel goed om te weten dat retinol en andere zuren door de effectieve werking een gebruiksaanwijzing hebben. Zo wordt het gebruik van zuren afgeraden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Ook is het raadzaam om het gebruik op te bouwen en het alleen ‘s avonds te gebruiken én dien je bij gebruik van zuren ook altijd een SPF te gebruiken, bijvoorbeeld door een dagcrème met SPF te kopen.  

De beste versie van jouw huid creëren we samen 

Naast onze webshop waar je onder andere onze effectieve AGELESS-producten kunt kopen, hebben wij een uitgebreid netwerk van Professionals. Zij staan met effectieve gezichtsbehandelingen en advies voor je klaar. Niet voor niets is ‘de beste versie van jouw huid creëren we samen’ onze lijfspreuk. Daarnaast is het onze missie om een gezonde huid toegankelijk te maken. Bij vragen over het kopen van jouw ideale AGELESS-product kun je daarom ook eenvoudig terecht via onze chat, rechtsonderin op onze website. Onze ervaren huidprofessionals helpen je graag verder!