Winkelwagen
GROOT NIEUWS VOOR VITAL C FANS
GROOT NIEUWS VOOR VITAL C FANS
Ons #1 serum is nu ook verkrijgbaar in deluxe formaat!
Méér productvoordeel!
Bel 023 711 45 33 of chat met ons! (Alleen tijdens kantooruren)
Persoonlijk advies?
Bel 023 711 45 33 of chat met ons! (Alleen tijdens kantooruren)
Gratis verzending
Vanaf € 25,-
Besteld voor 22.00 uur
De volgende werkdag in huis
Officiële webwinkel
IMAGE Skincare Benelux
Voor de eerste keer bestellen?
Voor de eerste keer bestellen?
Zo kies je in 3 stappen de juiste producten! Maak kennis met Your Daily Skin Routine en stel direct jouw skincare routine samen. Lees verder
Wist jij dit over nachtcrème?
Wist jij dit over nachtcrème?
Kies hier de nachtcrème of overnight masque die bij jouw huidtype past. Wij helpen je graag verder! Lees verder
Bestsellers van het moment

ILUMA - Intense Brightening Crème

€ 100,00

AGELESS - Total Overnight Retinol Masque

€ 92,00

ORMEDIC - Flash Facial

€ 64,00
Nieuw
VITAL C - Hydrating Anti Aging Serum DELUXE 100ML

VITAL C Hydrating Anti-Aging Serum DELUXE

€ 137,50

IMAGE Skincare filosofie

Trots zijn op je huid

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Onze behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo'n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren. 

Wetenschappelijk bewezen

IMAGE Skincare is gestart in een klein appartement in 2003 met de bestverkopende productlijn voor de gevoelige huid VITAL C.  Inmiddels zijn er 13 collecties ontwikkeld en heeft IMAGE Skincare vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Samen met haar man, IMAGE Skincare klinisch directeur en plastic chirurg Dr. Marc Ronert, werkt Janna nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen. 

Tegenwoordig is de CEO van IMAGE Skincare moeder van een tweeling, ambassadeur en internationaal spreekster over gezondheid en inspireert vrouwen over de hele wereld met haar passie en leiderschap. In 2012 werd Janna beloond met Ernst & Young Ondernemer van het Jaar Award en behoort zij sindsdien bij de top 200 CEO’s Amerika.

To me, Skinspired represents everyone whose lives have been changed because our products have given them smooth, clear skin and a new found confidence.” - Janna Ronert, CEO IMAGE Skincare

Lees meer over IMAGE Skincare